Ascuțire
/ 6 príspevkov
Uneltele pe care le folosiți trec prin situații dificile, iar îngrijirea și ascuțirea lor în mod corespunzător este esențială pentru a vă face viața mai ușoară, precum și pentru a finaliza sarcinile mai repede și pentru a lucra cu spor.
Menținerea ascuțimii este întotdeauna un factor esențial atunci când doriți să tăiați ceva bine. Prin urmare, provocarea este să păstram ascuțimea îndelungată, chiar și atunci când purtați cuțitul cu dvs. și îl folosiți la locul de muncă.
Cheia este să ai un cuțit bine și ascuțit. Cu un cuțit ascuțit, fiecare tăietură este mai ușoară, mai rapidă și mai ales mai sigură. În acest articol veți găsi toate informațiile de bază despre cum să va ascuțiți și voi cuțitul profesional. În primul rând, trebuie să inspectați cu atenție lama cuțitului, ceea ce vă va ajuta să decideți cât de mult trebuie ascuțit cuțitul.
Există multe metode pe care le puteți utiliza pentru a testa ascuțimea unei muchii de cuțit. Majoritatea preferă testarea lamei cu ușurință pe un bmaterial tipic de tăiere - cum ar fi o roșie.
Materialul, despre care mulți cred că este un oțel de ascuțit este de fapt un oțel de honuire. Deci, care este diferența dintre ascuțire și honuire (îndreptare)?
Cuțitele ascuțite sunt mult mai eficiente la munca în bucătărie. Puteți tăia cu ușurință carne, legume, fructe, produse de patiserie și orice alte alimente cu ele, fără a transpira și obosi. Avantajul unor astfel de cuțite constă și în economisirea timpului.