Cuțite pentru brânză
(3)Cuțitele pentru brânză sunt specifice prin design și funcționalitate, cuțitele sunt diferite pentru brânzeturile moi și cele tari. Este ideal să alegeți cuțitul pentru un anumit tip de brânză. Pentru brânză moale, cuțitul este de obicei perforat astfel încât să nu se lipească de lamă, cuțitele pentru brânză pot avea lama zimțată sau netedă și în vârf o furculiță.
Vă recomandăm:
Material lamă:
420
Material mâner:
Lemn
Lungime lamă:
11 cm
Lungime totală :
20.5 cm
Greutate:
32 g
Mikov 34-ND-11 nôž na syr 11 cm hnedý
42,30 lei
Material lamă:
X50CrMoV15
Material mâner:
POM
Lungime lamă:
14 cm
Lungime totală :
24.7 cm
Greutate:
76 g
WUSTHOF CLASSIC sausage knife 14cm
418,30 lei
389,20 lei
Material lamă:
Oțel inoxidabil
Material mâner:
Lemn
Lungime lamă:
20.3 cm
Lungime totală :
33.6 cm
Tramontina Churrasco Polywood Butcher's Knife 20cm, Brown 21180/198
103,40 lei
91,30 lei