- Returnare rapidă a produselor
- Produse originale de la producători de renume.
- Livrare rapidă din propriul depozit.
Descrierea produsului
Seria de cuțite de bucătărie Boker Damascus Olive combină mânere tradiționale japoneze din lemn de măsline cu lame ascuțite din damasc inoxidabil cu 37 de straturi care se caracterizează printr-un design frumos. Nucleul lamei este realizat din oțel de înaltă performanță VG-10. Claritatea ascuțită a cuțitelor face ca gătitul să fie o experiență. Designul japonez al mânerului cuțitului cu o protecție din oțel inoxidabil mat conferă acestei linii un caracter special.
Cuțitele sunt potrivite atât pentru bucătari de top, cât și pentru bucătari amatori ambițioși. Avantajele cuțitelor japoneze cu un design tradițional al lamei sunt evidente, deoarece, datorită clarității lor, pot tăia bine fără a zdrobi sau a zdrobi materiile prime. Substanțele aromatice nu se pierd și puteți evita chiar și lacrimile atunci când tăiați ceapa. Senzația de ascuțime la tăiere este uluitoare.
Secretul acestei clarități neobișnuite constă în material și prelucrarea lui. Lama este fabricată în Japonia și are proprietăți de tăiere și măcinare foarte bune.
Conține șapte cuțite și un suport magnetic solid din lemn de frasin.
Setul conține cuțite:
Boker Damast Olive - cuțit de legume
Un cuțit de legume este esențial pentru prepararea, curățarea și prelucrarea fructelor și legumelor.
Datorită lamei scurte, este extrem de util, mai ales precis.
Lungime totală: 19cm Lungime lamă: 8,5 cm
Cuțit de tocat Boker Damast Olive
Acest cuțit este util în special datorită lamei scurte.
Toată munca minoră în bucătărie se face cu ea. Una dintre principalele sarcini este curățarea fructelor și legumelor.
Lungime totală: 20,5 cm Lungime lamă: 10 cm
Cuțit universal Boker Damast Olive
Multifuncționalul cuțit este un ajutor foarte practic în bucătărie.
Este utilizat pentru prelucrarea fructelor și legumelor care pot fi curățate și feliate.
Bucățile mai mici de pește și carne pot fi, de asemenea, tăiate cu ușurință.
Cuțitul este ascuțit pe ambele părți și este folosit foarte des în bucătărie.
Lungime totală: 25,5 cm, lungime lama: 15 cm
Cuțitul mic al bucătarului bucătar Damast Olive
Cuțitul de gătit este unul dintre cele mai importante cuțite din bucătărie și face parte din echipamentul de bază.
Are o lamă puțin mai largă și mai lungă decât alte cuțite. Sfatul subțire este ideal pentru tăierea cepei sau a legumelor mai mici.
Datorită lungimii sale, poate fi folosit atât pentru carne, cât și pentru legume mai mari.
Lungime totală: 26,4 cm Lungime lamă: 15,7 cm
Boker Damast Olive Santoku
Santoku este un cuțit care devine din ce în ce mai popular în Europa.
Este o formă de lamă japoneză. Este potrivit și pentru carne, pește și legume.
Datorită formei largi a lamei, santoku este ușor de operat.
Lungime totală: 29,8 cm Lungime lamă: 17,2 cm
Cuțitul mare al bucătarului bucătar Damast Olive
Cuțit mare de bucătărie - unul dintre cele mai importante cuțite din bucătărie, o parte de bază a echipamentului.
Are o lamă ceva mai lungă și mai largă. Ceapa sau legumele mai mici sunt ușor prelucrate cu vârful subțire al lamei.
Datorită lungimii sale, poate fi folosit pentru carne și legume mari.
Lungime totală: 33,8 cm Lungimea lamei: 21,2 cm
Cuțit Boker Damast de măsline pentru pâine și produse de patiserie
Cuțitul de pâine se caracterizează printr-o lamă zimțată specială și o lamă foarte lungă.
Desigur, pe lângă pâine, puteți tăia și pâine cu ea, care nu se rupe cu felierea.
Lungime totală: 36 cm Lungime lamă: 23,5 cm
-
Material lamă:Damasc
-
Material mâner:Lemn de măslin
-
Utilizare:Bucătărie
-
Tip cuțit:De bucătărie
-
Culoare:Maro
Parametrii produsului
-
Material lamă:Damasc
-
Material mâner:Lemn de măslin
-
Utilizare:Bucătărie
-
Tip cuțit:De bucătărie
-
Culoare:Maro